4200 personen gezocht voor donatie van € 1,-

Stichting Beter Malawi bestaat 5 jaar en is gericht op het ondersteunen van de Malawiaanse gemeenschap in het gebied rondom Zomba. Het doel is de Malawianen zo te ondersteunen, dat zij zelfstandig kunnen voorzien in hun eigen levensonderhoud. Wij doen dat ook door de jeugd beter op te leiden.

Op dit moment loopt er een project om het aantal klaslokalen van Namilongo Primary School (basisschool) uit te breiden met 2 extra lokalen. Er worden nu 11 lokalen gedeeld met 18oo leerlingen. Omdat er te weinig ruimte is voor alle leerlingen, wordt er ook buiten les gegeven. Op het moment dat het regenseizoen is begonnen , 1 december, kan er gedurende 4 maanden aan minder leerlingen les worden gegeven omdat ze dan geen dak boven hun hoofd hebben tijdens de lessen. Dit gaat ten koste van de algemene ontwikkeling van de jeugd in Malawi, de toekomst van het land.

Voor 2/3e van de totale projectkosten van de bouw van 2 lokalen hebben we onder andere Stichting Wilde Ganzen bereid gevonden voor een donatie. We zijn nu nog op zoek naar 4200 personen die €1,- willen doneren, of 2100 personen die €2,- willen doneren.

Helpt u ons aan die ene euro?
NL98 RABO 0139 4964 16 t.n.v. Stichting Beter Malawi, o.v.v. Namilongo.

Wij zijn u zeer dankbaar,
Erik van Happen, Dick Aantjes en Manon Zwijnenberg-Scherff
 

Ondersteunende projectpartner:

www.wildeganzen.nl